top of page
Vocal Coaching

Ben je er klaar voor om jezelf en jouw stem op 1 te zetten? Er zijn verschillende manieren om met mij aan jouw ontwikkeling als zanger(es) te werken. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden. And remember, it's your time to shine!

Individuele coaching

De meest efficiënte manier om te groeien als mens en als zanger is met behulp van een (vocal) coach. Als coach is Ruth in staat om je snel verder te helpen en de juiste tools te geven waarmee je zelf aan de slag kunt. Ruth heeft oog voor jouw 'blind spots' en weet snel de vinger op de zere plek te leggen, of het nu gaat om zangtechniek, performance of mindset.

En, hoewel het heel gezellig kan zijn om een jaar (of langer) 'zangles' te volgen, kun je in één (of een paar) coachingsessies al enorme stappen zetten. Bij Ruth zit je daarom niet aan een abonnement vast. Jij bepaalt hoe vaak en hoe lang je op les komt! En in de les bepaal jij waaraan je wilt werken. De lessen vinden plaats bij Ruth thuis. In overleg kunnen we ook een online les plannen (bij voorkeur via Zoom) of op locatie.

We doen geen 'saaie' oefeningen aan de piano, we duiken meteen het nummer in waar jij hulp bij nodig hebt. Daarvoor gebruiken we (bij voorkeur) een karaokeversie van je nummer op bijvoorbeeld YouTube of Spotify.

Mocht je besluiten een aantal sessies ineens te willen boeken, dan geeft Ruth je een leuke korting. Neem je een 10-beurtenkaart af én betaal je die ineens dan krijg je 10% korting op de totaalprijs (je krijgt dus 1 sessie gratis).

Een privécoachingsessie van 60 minuten kost €45,- excl btw en is hieronder rechtstreeks te boeken. Je kunt ook langer (of korter) komen. Neem hiervoor contact op!

Feedbacksessie

Een feedbacksessie is een online sessie waarbij Ruth je aan de hand van een vooraf ingestuurde opname van jouw zang concrete feedback geeft om stappen te zetten in jouw nummer. Tevens is het mogelijk dat Ruth per video reageert op jouw opname. Voor beide opties is het wel noodzakelijk dat je de basis zangtechnieken beheerst en in staat bent de feedback zelfstandig te verwerken.

Deze concrete en actiegerichte sessie is vooral geschikt voor vocalisten die focussen op zangtechnische groei - het mentale aspect komt niet aan bod, op vocalisten die (snel) verbetering willen aanbrengen in een nummer voorafgaand aan bijvoorbeeld een optreden, voor vocalisten die willen toetsen hoe het nummer overkomt op een objectieve luisteraar, voor vocalisten die graag wat meer tijd nemen om feedback te verwerken, voor vocalisten die het fijn vinden om feedback terug te kunnen kijken, en voor vocalisten die gewoon graag feedback ontvangen.

Een nummer tot 5 minuten met videofeedback kost €20,- excl btw. Voor iedere minuut extra wordt een tarief van €5,- excl. btw berekend.

Een nummer tot 5 minuten in een livesessie van 30 minuten van feedback voorzien kost €22,50 excl. btw. Voor iedere minuut extra wordt een tarief van €5,- excl. btw berekend. De online sessie gaat door via Zoom.

 

Het aanvragen van een feedbacksessie kan hieronder.

bottom of page